Domači sladoled

Vsi sladoledi so domači, saj vse pripravljamo v naši kuhinji od samega začetka.
Mlečni sladoledi so narejeni s procesom pasterizacije. To nam omogoči, da so sladoledi bolj kremni in polnega okusa. Ko je baza pripravljena, se dodajajo različne paste in polivi, da sladoled dobi pravi okus in podobo.

Sadni sladoledi: malina, gozdni sadeži, borovnica, jagoda, banana, mango in pasjonka, so pripravljeni iz pravega sadja, kateremu dodamo še nekaj slaščičarskih skrivnosti.

Ostali sadni sladoledi so narejeni s pomočjo v naprej pripravljenih sestavin.

Sladice

Torte pečemo v naši kuhinji in so prav tako domače, narejene pri nas vse od biskvita do dekoracije.

Torte so sestavljene in čokoladnega ali navadnega biskvita, nato so jim dodane kreme glede na okus. Krema pri sadnih tortah je lahko smetanasta osnova, ali pa ji je dodana skuta ali jogurt. Sadje ki je dodano med kremo je lahko: malina, borovnica, jagoda, mandarina, breskev, gozdni sadeži, pomaranča, pasjonka, kaktus, aloje vera in podobno.

Čokoladne torte pa imajo čokoladno-smetanasto kremo, v katere lahko dodamo tudi sadje, marcipan, nutello in podobno.

V ponudbi imamo tudi krem rezine, tiramisu (uporabljamo pravo kavo), borovničev tiramisu, banana split, sadne kupe, pralineje (v zimskih mesecih) in še in še ..

Torte po naročilu

Imate praznovanje rojstnega dne, birmo, sveto obhajilo ali želite posladkati sebe in svoje bližnje? Pokličite nas in se dogovorite za naročilo torte po svojem okusu. Izbirate lahko med različnimi oblikami (okrogle in pravokotne), velikostmi (od 6-50 kosov), okusi in dekoracijo.

Pokličite nas na našo telefonsko številko, da se dogovorite z slaščičarko o vaših željah. Poskrbite, da boste poklicali nekaj dni prej, da se lahko torta uleže in obogati svoje okuse. S tem nam pomagate tudi, da si lažje organiziramo delo.

Mediabar

Mediabar

KONTAKT IN LOKACIJA

Sporočite nam vaše želje  Zimski delovni čas (1.10.-31.3.)

  od ponedeljka do petka
  07.00 – 21.00

  vikendi in prazniki
  08.00 – 21.00

  Poletni delovni čas (1.4.-30.9.)

  od ponedeljka do petka
  07.00 – 22.00

  vikendi in prazniki
  08.00 – 22.00

  Ljubljanska cesta 3c

  1241 Kamnik