Zbiranje podatkov

Naše podjetje spoštuje zasebnost, zato z osebnimi podatki strank ravnamo odgovorno in v skladu z zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o varstvu potrošnikov, Zakonom o elektronskih komunikacijah in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov).

Osebni podatki se uporabljajo zgolj za nemoteno poslovanje podjetja.

Stranke, ki bodo podale privolitev za obdelavo osebnih podatkov, bomo podučili o namenu uporabe danih osebnih podatkov in pravicah, ki jih določa zakonodaja.

Upravljavec osebnih podatkov, ki jih boste posredovali je podjetje GABRUN d.o.o., PE SLAŠČIČARNA TOSCANA, Ljubljanska cesta 3c, 1241 Kamnik.

 

Pravice uporabnikov

Podjetje GABRUN d.o.o. vas bo kontaktiralo le v primeru naročila artiklov iz svoje ponudbe ali v primeru podanega vprašanja, oziroma pripombe, ob prostovoljnem posredovanju svojih kontaktnih podatkov.

Stranka oz. uporabnik spletne strani lahko od podjetja GABRUN d.o.o. (upravljalec osebnih podatkov) preko naslednjega e-poštnega naslova zahteva, da preneha z uporabo njegovih osebnih podatkov: gabrun.mt@gmail.com.

Uporabnik spletne strani ima pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, ki so bili pridobljeni med uporabo le te. Upravljalec osebnih podatkov mora najprej preveriti identiteto osebe, ki povprašuje po dostopu do osebnih podatkov.

Uporabnik spletne strani ima pravico do popravka netočnih podatkov, ki so bili pridobljeni med uporabo le te. Upravljalec osebnih podatkov mora najprej preveriti identiteto osebe, ki povprašuje po popravku netočnih osebnih podatkov.

Uporabnik spletne strani ima pravico do pozabe oz. izbrisa osebnih podatkov, ob izpolnjenih pogojih, ki jih določa 17. člen Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov.

Uporabnik spletne strani ima pravico do prenehanja uporabe osebnih podatkov za neposredno trženje in profiliranje.

Uporabnik spletne strani ima pravico do odločanja o uporabi osebnih podatkov, ki temelji na avtomatizirani obdelavi.

Uporabnik spletne strani ima pravico do pritožbe proti upravljavcu osebnih podatkov pri nadzornem organu, če meni, da obdelava njegovih osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov.

 

Postopek uveljavljanja pravic

Seznanjen/a sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovim v pisni obliki na upravljavca na e-naslov: gabrun.mt@gmail.com.

Seznanjen/a sem, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati.

Seznanjen/a sem, da mora upravljavec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

 

Varovanje zasebnosti

Za podjetje GABRUN d.o.o. in njegovo spletno stran slascicarna-toscana.si so vsi prejeti osebni podatki strank in uporabnikov spletne strani (kot so: ime in priimek, naziv podjetja, država, poštni naslov, telefon, elektronski naslov) zasebni in zaupni.

Osebni podatki so shranjeni v skladu z zakonodajo in dostopni le pooblaščenemu osebju ter osebi čigar so last.

Podjetje GABRUN d.o.o. vaših osebnih podatkov, pridobljenih z obiskom spletne strani ne bo posredovalo tretjim osebam, razen če zakon ne določa drugače. Prav tako podjetje GABRUN d.o.o. drugim ne bo posredovalo vaših podatkov, pridobljenih na podlagi vaše prijave, vašega vprašanja oz. pripombe, razen če zakon ne določa drugače.

 

Varovanje podatkov

Podatki o strankah so shranjeni v digitalni obliki, se v tej tudi obdelujejo in varujejo v skladu z zakonodajo. Ob prejetem naročilu osebne podatke stranke potrebujemo za proces obdelave naročila in odpošiljanje. Vse osebne podatke bomo hranili tajno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

 

Arhiv računov

Podjetje vam bo za vsa naročila po e-pošti poslalo potrditev naročila. Račun boste prejeli po prevzemu pošiljke. Vsi dokumenti (evidence nakupov, naročila, računi, reklamacije) se hranijo v poslovalnici podjetja  GABRUN d.o.o., PE SLAŠČIČARNA TOSCANA, Ljubljanska cesta 3c, 1241 Kamnik.